Galerie Bianca Landgraaf exposeert in het Papageno huis v/a 17nov

Foto:

Van 17 November t/m 9 December zal Galerie Bianca Landgraaf exposeren in het Papageno huis.

Tijdens de expositie in december 2017 in het Papageno Huis in Laren, werd ik voor de eerste keer dagelijks geconfronteerd met de geweldige inzet van iedereen die verbonden is aan het Papageno Huis. Van zowel de permanente staff als van de vele vrijwilligers die er werken. De bijzondere sfeer in dit huis, dat geheel in het teken staat van de jongeren, heeft mij zeer getroffen.
Ik vind het dan ook een eer dat ik ook dit jaar wéér een tentoonstelling van een aantal kunstenaars waar ik mee werk mag samenstellen in de sfeervolle concertzaal. En ik hoop dat ik door deze tentoonstelling dit mooie instituut weer bij een nieuwe groep mensen onder de aandacht kan brengen. Een prachtig goede doel dicht bij huis! Meer hierover op de website van het Papageno Huis:

Expositie in het Papageno Huis

stichting-papageno-huis
www.papageno.nl
Bianca Landgraaf

Aanrader: Van dinsdag tot en met vrijdag is het Papageno Restaurant geopend van 10.00 tot 16.30 voor vers gebak, lunch of borrel.

Reacties