Mag ik mij voorstellen: Bobby

Bobby
Foto: Dierenpension Crailo

We worden iedere week aan een hond of poes/kater voorgesteld waarbij wij u willen vragen hier ook naar te kijken en misschien te zeggen: Die wil ik!
Deze dieren zijn bewoners van dierenpension / asiel Crailo en we willen ze extra kans en glans geven.

Mag ik mij voorstellen:

Bobby

Door allergie ben ik nu op zoek naar een nieuw huisje. Het valt misschien niet heel erg op, maar ik mis één van mijn achterpoten. Hier heb ik zelf absoluut geen last van en ik ga dus als een normale en lieve kater door het leven. Ik ga graag naar buiten, maar gezien mijn handicap moet dat niet in een te drukke buurt zijn. Ik kan best rennen en klimmen hoor, maar ben gewoon niet zo snel als de andere katten.
Omdat ik ooit blaasgruis heb gehad moet ik wel de rest van mijn leven een speciaal dieetvoer krijgen ter ondersteuning van mijn blaas, maar ik kan hier verder gezond oud mee worden.

Diersoort

Kat

Geslacht

Gecastreerde kater

Geboortejaar

2013

Meer info: [email protected]

Reacties