Vrijwilligers gezocht voor Huizenvoorelkaar.nl

Foto:

Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de nieuwe verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

Word een Winter Village Kanjer!

Kijk jij ieder jaar weer uit naar de winter? Winter Village Laren is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor als toezichthouder, coördinator, verhuurmedewerker, kassamedewerker en EHBO-er. Winter Village is open van 23 november t/m 6 januari. Bij deze vrijwilligers job zitten vele voordelen zoals gezelligheid, kortingskaarten en gratis gebruik van de schaatsbaan. Maak er samen een onvergetelijke winter van!

Een vriendenclub is goud waard

Hasan is geboren en getogen in Hilversum en woont al een poosje in Huizen. Hij is op zoek naar aansluiting bij leeftijdsgenoten (30-ers). Maar alleen op pad is best lastig, zeker als je overgevoelig bent voor prikkels en groepen mensen. Hasan houdt van films, muziek en een leuk gesprek. Wil jij hem helpen ontdekken wat bij hem past en een tijdje met hem optrekken?

Hulp op de Rehoboth school
Wil jij een handje helpen binnen de Rehoboth school? Bijvoorbeeld als pleinwacht in de pauzes. Je speelt zelf buiten met de kinderen, houdt overzicht en bent actief bezig. Zo heeft de juf ook even pauze. Ook kopieerwerk, klusjes in- en rondom de school en reparaties zijn mogelijk. Extra handjes zijn meer dan welkom. Je krijgt er veel gezelligheid van jong en oud voor terug.

Taalcoach

Vind je het leuk om anderen iets te leren en houd je van taal? Als taalcoach ondersteun je een inwoner van een Gooische gemeente met een taalvraag. Je helpt 1 deelnemer en maakt zelf afspraken over tijden, dagen en locatie. Dit dankbare vrijwilligerswerk neemt ongeveer 2 uurtjes per week in beslag. Het Digi&Taalhuis biedt ondersteuning en een gratis bibliotheekabonnement aan de taalcoaches.

www.huizenvoorelkaar.nl

Reacties