Nieuwe Busverbinding Huizen – Hilversum

Foto: HOV

HOV in ’t Gooi
Het is goed wonen in ’t Gooi en dat willen we graag zo houden. De provincie Noord-Holland vindt dat iedereen die in ’t Gooi woont of werkt, op tijd en filevrij moet kunnen reizen tussen Huizen en Hilversum. Huizen heeft geen NS-station. Een groot gemis, want de behoefte aan passend openbaar vervoer groeit. Daarom wordt er tussen Huizen en Hilversum een HOV-busverbinding aangelegd waar straks de R-NET bussen gebruik van gaan maken.

HOV in ’t Gooi is een gezamenlijk project van de gemeenten Huizen, Blaricum, Laren, Eemnes, Hilversum en de provincie Noord-Holland. Ook ProRail, Het Goois Natuurreservaat en Rijkswaterstaat zijn nauw betrokken.

Reacties

article
4206
Busverbinding Huizen - Hilversum
HOV in ’t Gooi Het is goed wonen in ’t Gooi en dat willen we
https://gooisch.nieuws.nl/2018/10/21/nieuwe-busverbinding-huizen-hilversum/
2018-10-21T11:38:54+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/418/2018/10/21113655/input.jpg
busverbinding, filevrij, Hilversum, Huizen, rechtstreeks
Blaricum, Bussum, Eemnes, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden