Helpen maakt happy: Huizen voor elkaar

Foto:

Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de nieuwe verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

Maatje gezocht
Op Huizenvoorelkaar staan momenteel meerdere oproepen voor een maatje. Mensen zijn op zoek naar gezelligheid en iemand om een kopje koffie mee te drinken. Daarnaast willen ze graag hun hobby met iemand delen. Er wordt bijvoorbeeld gevraagd naar mensen die houden van tuinieren, sporten of viool spelen. Of iemand die het leuk vindt om te koken of te klussen. Wil jij ook je hobby met iemand delen? Bekijk de vacatures op de website!

Peuters begeleiden
Vind je het leuk om met peuters en hun ouders iets te doen? Bij De Speeltrein kunnen ze maandagochtend van 10:00 tot 11:30 een handje extra gebruiken. Je ontvangt de ouders die met de peuters komen spelen, je begeleidt de peuters tijdens de ochtend en bedenkt activiteiten die ze kunnen doen. Er wordt koffie en limonade geschonken en je werkt altijd met minstens 2 personen. Je vindt de Speeltrein in de ruimte van de Speelotheek van de Bibliotheek.

Handige fietsreparateur
Elke laatste zaterdag van de maand heeft Repair Café Huizen een bijeenkomst in het Huis van de Buurt: wijkcentrum De Draaikom Huizen. Van 10:00 tot 13:00 uur helpen vrijwilligers bij reparaties aan kleding, elektrische apparaten en fietsen. Het Repair Café heeft iemand nodig die kleine reparaties wilt verrichten aan fietsen. Dus lampjes vervangen, een zadel verstellen, reflector plaatsen of een band plakken. Na afloop eten de vrijwilligers soep met elkaar en praten ze gezellig na.

Vrijwilliger voor KringloopCentrum Eemnes-Huizen
Vind jij het heerlijk om met boeken of kleding bezig te zijn? KringloopCentrum Eemnes-Huizen heeft meerdere vacatures voor vrijwilligers openstaan. Zij zoeken iemand die de boekenafdeling of kledingafdeling netjes wilt bijhouden. Of steek je liever je handen uit de mouwen? Als vrijwilliger inbreng goederen sorteer je goederen en help je met het in en uit laden. Bij deze job kom je in een gezellige groep terecht en heb je veel contact met andere afdelingen.

Vrijwilligerscentrale Huizenvoorelkaar – [email protected] – 035-5267553 – www.huizenvoorelkaar.nl

Reacties