Lions Club Bussum – Godelinde start het nieuwe jaar met…

Foto:

een Nieuwjaarsconcert. Inmiddels 15-jarige traditie start Lions Club Bussum-Godelinde het nieuwe jaar met een nieuwjaarsconcert. Onder leiding van dirigent Peter Santa brengt het Amsterdam Symphony Orchestra een licht klassiek programma. Zij spelen werk van onder meer Ravel, Saint-Saëns en Mendelssohn-Bartholdy. Als solist treedt dit jaar op de Chinese violist Ziyu He.
De opbrengst van het concert komt ten goede aan het VUmc Alzheimercentrum en Stichting UAF Studenten-vluchtelingen.

Komt u ook?
Lionsclub Bussum-Godelinde – [email protected]
Alweer voor het 15e jaar organiseert de Lionsclub Bussum-Godelinde op 13 Januari in samenwerking met Codacapo Music Management het JBR Nieuwjaarsconcert Naarden in de Grote Kerk.

Ook dit jaar hebben we een prachtig programma samengesteld met stukken van bekende componisten zoals Vaughan Williams, Mendelssohn, de Falla, Ravel en Saint-Saëns. Alles uitgevoerd door het Amsterdam Symphony Orchestra onder leiding van Dirigent Peter Sánta.

In de prachtige ambiance van de Grote kerk kunt u met uw familie, vrienden of zakelijke relaties, het glas heffen op een mooie start van het nieuwe jaar onder het genot van lichte klassieke muziek en een uitstekende catering.

Reacties