Telekids Kinderspektakel in de Lunet

Foto:

NAARDEN – In samenwerking met de Telekids MusicalSchool wordt zondag 3 februari door Naarden Pronkt en  Carnavalsvereniging De Vestingnarren een groots kinderspektakel georganiseerd in De Lunet, te Naarden. Tijdens dit evenement kunnen kinderen springen op het springkussen, zich laten schminken, dansen tijdens de mini-disco, suikerspin happen en nog veel meer. Voor de allerkleinsten is een mini-eiland om zich lekker uit te leven.

Leerlingen van basisscholen in en rondom Naarden zijn in de afgelopen periode uitgedaagd om een liedje te schrijven over het ‘plastic soup probleem’. Tijdens het evenement wordt de winnaar bekend gemaakt én een heuse videoclip opgenomen, waaraan iedereen kan deelnemen.

Toegangskaarten voor kinderen van 4 tot 12 jaar kosten 5 euro. Ouders en kinderen onder de vier jaar hebben gratis toegang tot het evenement. Voor meer informatie en tickets kan men terecht via: www.naardenpronkt.nl/kinderspektakel

Datum: zondag 3 februari 2019
Locatie: De Lunet
Adres: Amersfoortsestraatweg 16, Naarden

Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Entree: € 5,00 (4 tot 12 jaar)
Meer informatie en toegangskaarten: www.naardenpronkt.nl/kinderspektakel

 

 

Reacties