Ben jij de next top producer?

Foto:

NAARDEN – SLAM!, Heldeep Records en Strengholt Music Group zijn op zoek naar nieuw toptalent onder de zolderkamer DJ/producers. Oliver Heldens deed het, Martin Garrix óók en Lost Frequencies ook. En nu kan jij het! Van zolderkamer naar internationale top DJ. Produceer jij al jarenlang je eigen nummers en zeggen al je vrienden dat je ze nu toch echt eens wat met je demo’s moet doen? Dan is dit de competitie voor jou!

Wat gaan ze doen?
SLAM! wil jouw demo! Deze kun je opsturen via het formulier op de website. Uit alle ingezonden demo’s kiest een deskundige jury vier kandidaten. Deze vier kandidaten krijgen alle tools die echte top-DJ’s ook ter beschikking hebben. Je mag kiezen uit 20 toplines geschreven door hit-schrijvers. Je zult daarmee in de maand maart een hele nieuwe single moeten produceren. Om je te helpen krijg je workshops en feedback van Nederlandse top-DJ’s en media training zodat je voorbereid bent op eventuele interviews. Begin april kiest een nieuwe jury, samen met de luisteraars van SLAM! de uiteindelijke winnaar van de competitie.

Wat kun je winnen?
De winnaar van de competitie krijgt een release op Heldeep Records en zal te horen zijn op SLAM!. Ook mag de winnaar een set maken voor de SLAM! MixMarathon.

Wat moet je doen?
Stuur vóór 15 februari via het formulier op de website je demo in en houd de avond van 19 februari alvast voor de zekerheid vrij.

Reacties