Phineke uit Huizen wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Foto: Jurgen Jacob Lodder

HUIZEN – Een grote verrassing voor Phineke uit Huizen. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij Phineke op de stoep om haar de cheque te overhandigen. Ze was compleet verrast.

Phineke vertelt enthousiast: “Wat een prachtig bedrag! We gaan in ieder geval de vloerbedekking vernieuwen, die is echt aan vervanging toe. Heel erg bedankt!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Reacties