OVGM nodigt ondernemers uit voor succesvol ondernemen

Foto: OVGM

BUSSUM – Ondernemersvereniging Gooise Meren organiseert maandelijks netwerkbijeenkomsten voor en door ondernemers uit de gehele regio. Hierbij krijgen ondernemers de gelegenheid samen te komen in één van de vier gemeenten om Samen Succesvol te Ondernemen.

Men is dinsdag 12 februari welkom bij Barrique Bussum (Havenstraat 106) voor een hapje en een drankje, maar ook voor wat inhoudelijke verdieping. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom vanaf 17.00 uur tot 19.30 uur. Leden krijgen bij binnenkomst 2 consumptiemunten, niet leden 1 consumptiemunt, met daarbij een vrijblijvende uitnodiging lid te worden van de Ondernemersvereniging Gooise Meren.

Voor meer informatie over de OVGM kan men terecht via: www.ondernemersgooisemeren.nl

 

Reacties