GEZOCHT: Echte Gooische mannen, met puppy ogen

Foto: Bradmodels

REGIO – Voor de Gooische kalender 2020 wordt er gezocht naar een twaalftal mannen uit het Gooi om model te staan, samen met enkele dieren uit Dierenasiel Crailo. Er wordt gezocht naar mannen, met een gespierd en/of atletisch lichaam, in de leeftijd van 18-45 jaar, met affiniteit voor huisdieren. De kalender wordt een combinatie van stoere hunks en lieve dieren, waarbij de opbrengst ten goede komt aan het dierenasiel.

Modellenbureau Brad Models gaat dit voorjaar, samen met fotograaf Kasia Orlow starten met shooten en wenst de kalender vanaf september 2019 te kunnen verkopen. “Mijn dochters helpen graag bij Dierenasiel Crailo, door de honden lekker uit te laten. Dat vinden zij leuk, maar de honden natuurlijk ook en dat zette ons aan het denken. Vanuit Brad Models willen we graag iets betekenen en is, kort samengevat, het idee voor een kalender ontstaan,” laat Dani Bradwolff weten. Er is contact gezocht met het dierenasiel en zij waren erg verrast door het idee en kunnen alle steun goed gebruiken. In het asiel zitten veel huisdieren, zoals honden en katten, maar ook cavia’s en konijnen die een warm nieuw (t)huis zoeken en sommigen extra zorg nodig hebben. In het asiel wordt dagelijks keihard gewerkt door vrijwilligers en zijn ze erg dankbaar voor alle hulp, steun en donaties van buitenaf.

De kalender zal vanaf najaar 2019 via verschillende online en fysieke verkooppunten verkrijgbaar zijn. De opbrengst komt ook geheel ten goede aan het asiel. “We willen echt graag iets voor het asiel doen, dus wij verdienen hier geen geld mee, dat is echt voor de dieren. Ook de modellen krijgen geen financiële vergoeding, maar wel hun mooiste foto’s uit de shoot en uiteraard zorgen wij voor eten, drinken, etc. op de shootdag.”

Aanmelden of sponsoring
Mannen die hier graag aan meewerken kunnen zich aanmelden via [email protected] Hieraan zijn wel enkele voorwaarden verbonden. Via www.bradmodels.nl/gooischekalender kan men zich hierover laten informeren. Wil je geen model staan, of voldoe je helaas net niet aan de vereisten en wil je wel een steentje bijdragen door bijvoorbeeld een stukje sponsoring. Dan is dat ook van harte welkom en kan men contact opnemen via [email protected] voor de mogelijkheden.

 

 

Reacties