British CARS & Lifestyle 9 en 10 maart in Autotron

Foto: Autotron Oldtimerproducties

‘S-Hertogenbosch – Er wordt volop uitgekeken naar het weekend van 9 en 10 maart, want dan vindt het evenement British CARS & Lifestyle plaats in Autotron. Nederlands grootste en gezelligste evenement voor liefhebbers van de Engelse auto. En, daar waar het hoort! Beleef de gewoontes van de Engelse mensen, hun landelijke levenswijze en kijk je ogen uit op deze 27e editie.

Wiel aan wiel
Exclusieve Engelse merken, zoals Jaguar, Range Rover, Lotus, Aston Martin en Bentley staan gebroederlijk naast de klassiekers, zoals Austin Healey, MG, Rolls Royce, Triumph, Morgan en Classic Mini. Naast deze pk’s is er ook ander moois te bewonderen én te kopen.

Producten en muziek
Diverse producten uit het Verenigd Koninkrijk zijn te bezichtigen en te koop: antiek, kleding, sierraden, serviezen, stoffen, handgemaakte schoenen, laarzen, marmelade, fudge, delicatessen enzovoort. Doe er nog een vleug entertainment bij zoals de Schotse doedelzak, Engelse popsongs en Ierse Pub muziek en je hebt echt een recept voor een geslaagd uitje. Voor zowel de man áls de vrouw!

Een evenement voor mannen en vrouwen!
De dames kunnen zich vermaken tussen de lifestylestands en heerlijk snuffelen naar oud antiek, en uiteraard naar de blinkende bolides kijken. De heren vinden vaak dat ene missende auto-onderdeeltje. Al dit handelswaar komt van de andere zijde van het Kanaal en dat maakt het zo -letterlijk- uniek.

Zelfs te koop
Vooroorlogse wagens of een super moderne Aston Martin zijn te bewonderen, én sommige zelfs te koop. Want wie vandaag de dag durft te investeren, krijgt geen spijt! En zoals altijd veel aandacht voor de prewar sportwagens van Bentley, Lagonda, Alvis en Riley.

Sfeervol weekend
De bezoekers herken je aan hun groene jassen met een geruite petten op. Ze zijn gek op tradities en de Engelse cultuur. In de Pub drinkt men Guinness en is het “Time to Sing-along“. Het hele weekend zijn er optredens van leuke bands uit Engeland en Ierland. Kortom: op dit event maak je vrienden!

Bestel nu uw entreekaarten
Wil je niet in de rij staan of zoek je nog een leuk cadeau voor vriend of kennis? Bestel dan nu uw entreekaarten in de voorverkoop! Op www.britishbest.nl.

British CARS & Lifestyle is open van 10-17 uur op 10 en 11 maart.
Entree €17,50 aan de kassa (in de voorverkoop €15,00), kinderen tot en met 12 jaar gratis (mits onder begeleiding).

NB.: Clubleden betalen minder aan de kassa (informeer ernaar bij uw club). Locatie: Autotron. In de omgeving van ’s-Hertogenbosch staat Autotron op de borden aangegeven. Meer informatie over de beurs: www.britishbest.nl