Appeltaart mo(nu)ment in voormalig gemeentehuis

Foto: Voorma & Walch

BLARICUM – De sterrenmakelelaar van ’t Gooi, Jacques Walch en collegae nodigen geïnteresseerden uit op zaterdag 9 maart in het voormalige gemeentehuis in Blaricum, aan de Torenlaan 50. Tussen 11.00 en 13.00 uur is men van harte welkom om, onder het genot van een cappuccino en een punt appeltaart, de nieuwe woningen in het monumentale pand te komen bewonderen.

Het monument werd voorheen bewoond door de Familie Singer en heeft na jaren van gebruik als gemeentehuis haar woonfunctie weer herwonnen. Er zijn diverse appartementen en urban villa’s gerealiseerd, alsmede een penthouse van ca. 285m2. Tevens bevindt zich onder het gebouw een ruime garage, maar ook een eigen fitnessruimte, sauna en zwembad.

Voor wie deze deze metamorfose graag met eigen ogen wil aanschouwen is dit waarschijnlijk het laatste moment, daar de woningen inmiddels op de website van Funda worden aangeprezen. Voor meer informatie kan men zich wenden tot Voorma & Walch, makelelaars in het Gooi, via www.voorma-walch.nl. Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd en kan via telefoonnummer 035-5399080

Foto’s: Voorma & Walch

Reacties