Jaarconcert ViJoS: Sfeervol, vrolijk en verrassend

Foto: Elise Meeuwissen

BUSSUM – Op zaterdag 16 maart zal het traditiegetrouwe concert van ViJoS weer plaatsvinden in de grote zaal van theater Spant! Een concert dat zoals altijd sfeervol en super muzikaal wordt, maar zeker ook veel verrassingen met zich mee zal brengen. Verrassingen welke u wellicht nog niet zo gewend bent van ViJoS.

Wat kunt u verwachten? Een gevarieerd programma met film- en popmuziek, maar ook vol met funk en jazzy-sounds van ViJoS. Uiteraard zal er ook een vrolijke noot zijn met de muziek van Jong ViJoS! Nieuw dit jaar is de inbreng van de band ViJoS Plus, bestaande uit oud-leden en enthousiastelingen, wie ook een deel van het programma voor hun rekening neemt. Verder zullen Jong ViJoS en ViJoS ook een showelement toevoegen aan het programma. Iets wat zij normaal nooit doen tijdens een concert. Zeker een aanrader om mee te maken dus!

Nieuw instructieteam
De bands Jong ViJoS en ViJoS hebben beide een nieuw samengesteld instructieteam, wat zeker ook muzikale veranderingen met zich mee zal brengen op de avond!
Ook voor ViJoS Plus zal het een spannende avond zijn. De band zal namelijk voor het allereerst sinds het bestaan deel uit maken van het programma in Spant. Zeker de moeite waard om te beluisteren dus.

Kortom: een concert dat leuk is voor jong en oud, door het variërende programma en de leuke verrassende twist. Kaarten voor het concert in Spant! zijn te bestellen via de website van ViJoS: www.vijos.nl en kosten €10,-.

De vereniging
ViJoS is een bekend muzikaal gezicht bij diverse evenementen in en rond Bussum. Jong ViJoS is de jeugdband en bestaat uit leden tot en met 14 jaar. Na een gedegen muzikale opleiding stromen de Jong ViJoS-leden door naar de Show- & Marchingband ViJoS. Naast de regelmatig terugkerende optredens in de buurt, zoals avondvierdaagsen en op Koningsdag, zijn de bands ook in het concours- en taptoecircuit zeker geen onbekende. Er zijn al vele prijzen gewonnen in binnen- en buitenland. Daarnaast beleven beide bands ook erg veel plezier aan het geven van concerten in verschillende genres, denk hierbij aan musical- en filmmuziek, popmuziek en licht klassieke muziek. Naast de Show- & Marchingband is er ook ViJoS Plus, waar iedereen – wie muziek wil maken in concertvorm – zich bij kan aansluiten.

(Fotografie: Elise Meeuwissen)

Reacties