Kaartverkoop Wonderfeel start 8 maart

Foto: PR - Wonderfeel

‘S-GRAVELAND – Wonderfeel is een 3-daags buitenfestival met klassieke muziek midden in de natuur: 350 musici, 100 concerten, dans, muziekdocs, verhalen, poëzie, kinderactiviteiten en rollende keukens. Wonderfeel wordt gehouden op 19, 20 en 21 juli 2019 op landgoed Schaep en Burgh in ’s-Graveland (nabij Hilversum).

Wonderfeel is een driedaags buitenfestival voor klassieke muziek met de ongedwongen sfeer van een popfestival. Op het 25 hectare natuurgebied in ‘s-Graveland liggen de zeven Wonderfeelpodia een mini-wandeling van elkaar verspreid. Ze bieden voor elk wat wils: van Mozart tot Aart Strootman, van Rameau tot Pärt met lijntjes naar jazz, wereld- en popmuziek. Er zijn musici van wereldklasse: jonge honden en oude rotten. Verder op het programma: dans, poëzie, muziekdocs, natuurwandelingen, yoga en diverse kinderactiviteiten. Het publiek luistert ontspannen op bankjes, in zitzakken onder de bomen of op een kleed in het gras. Er zijn rollende keukens met pizza en bier, bouillabaisse en champagne en alles wat daar tussen zit. Op het groene festivalterrein biedt Wonderfeel een totaalbeleving van klassieke muziek voor een breed publiek van nu.
Meer informatie: www.wonderfeel.nl

Reacties