Appartementen Bensdorp in de verhuur

Foto: PR

BUSSUM – Na bijna 5 jaar is het zover; de voormalige cacaofabriek Bensdorp is weer in bedrijf! Het fabrieksterrein aan de Nieuwe Spiegelstraat is herontwikkeld en de eerste woningen staan vanaf vandaag te huur op Woningnet. Dudok Wonen verhuurt 40 drie- en tweekamerappartementen in de sociale huur. Heel bijzonder zijn de 6 atelierwoningen op
de begane grond die speciaal voor kunstenaars bedoeld zijn. In deze woningen is de mogelijkheid gecreëerd om te exposeren.

Alle woningen hebben een balkon of een buitenruimte die uitkijken op een mooi aangelegde binnentuin. De parkeergarage ligt deels onder de grond, waardoor de begane grond en de tuin hoger liggen dan de omliggende omgeving.

De totale herontwikkeling van het gebied bestaat uit de realisatie van vrije sector huurwoningen, sociale woningbouw en particuliere woningen met een parkeergarage en sociale en culturele functies. Het appartementencomplex van Dudok Wonen wordt eind maart door Noordersluis Bouwgroep aan Dudok Wonen opgeleverd en de eerste bewoners
zullen naar verwachting eind april hun intrek nemen.

Reacties