Disco en danceclassics in De Krachtcentrale

Foto: Jet Helsloot

HUIZEN – De Krachtcentrale, aan de Havenstraat 76, opent vrijdag 22 maart haar deuren voor de tweede editie van ‘De Club’. In de kelder van het prachtige industriële pand kan vanavond van 21.00 tot 01.00 uur worden gedanst, gekletst en geborreld tijdens de 70’s & 80’s editie. Met live optredens van Mick Harren en Miss Evermore, plus de muzikale omlijsting van een DJ belooft het een swingende avond te worden. Toegang (18+) is gratis, maar wordt aanmelden via de email zeer gewaardeerd.

Sinds september 2018 is Café-Restaurant De Krachtcentrale een nieuwe hotspot in ‘t Gooi en weten vele Huizers en regiogenoten hun weg te vinden voor lunch & diner met mediterrane invloeden, een borrel met lekkere hapjes of gewoon voor een kopje koffie. Met de opening van ‘De Club’ vervult De Krachtcentrale nog een fijne behoefte aan haar gasten: Een avondje uit met gelijkgestemden, op gangbare tijdstippen én voor velen lekker dichtbij huis. De vorige editie was volledig vol gereserveerd en wordt geadviseerd om ook voor vanavond even een e-mail te sturen naar: [email protected] Voor tafelreserveringen om vooraf te dineren dient men apart contact op te nemen met het restaurant via 035-3037170.

Reacties