Electrisch van Van Poelgeest naar Singer Laren

Foto:

Bijzondere samenwerking Van Poelgeest en Singer Laren

Rijd 100% elektrisch met Van Poelgeest naar Singer Laren

 

vlnr: Eric Bolhaar (Vestigingsdirecteur Van Poelgeest Hilversum), Esther Driessen (Hoofd PR Singer Laren), Jan Rudolph de Lorm (Museumdirecteur) en Maartje van Lier (Account Manager Zakelijke Markt Van Poelgeest)

Expressionisme kent maar één wet, namelijk dat er geen wetten zijn, en dat die dan ook niet mogen worden opgelegd. Kunst als uitdrukking van emotie en innerlijke beleving. In de nieuwe tentoonstelling Duitse Expressionisten in Singer Laren, staat deze subjectieve beleving centraal. Van Poelgeest BMW & MINI dealer in ‘t Gooi neemt haar klanten mee in dit samenspel van felle kleuren, ruwe penseelstreken en krachtige vormen.

Vorig jaar schonk Van Poelgeest één van de eerste officiële laadpalen in gemeente Laren aan Singer Laren, waar bezoekers elektrische auto’s kunnen opladen. Hiermee onderstrepen beide hun bijdrage aan een duurzamer Laren.

Maar de samenwerking gaat verder. Van Poelgeest stelt opnieuw een uniek uitgevoerde, 100% elektrische BMW i3s beschikbaar aan Singer Laren. De BMW is volledig uitgevoerd in de stijl van het topstuk van de tentoonstelling: Grote dierentuin van August Robert Ludwig Macke.

Deze bijzondere samenwerking brengt ons dichterbij het bereiken van een unieke belevenis in de combinatie van mens en machine. Zo bieden wij de mogelijkheid om onze klanten tijdens het maken van een attractieve proefrit in de BMW i3s in het Gooi, Singer Laren als tussenstop te gebruiken, de tentoonstelling te bezoeken en van een kop koffie met een lekkernij te genieten. Zo beleeft men 100% elektrisch rijden en een cultureel hoogtepunt, de werken van deze meesters in Singer Laren, optimaal”, aldus Eric Bolhaar, vestigingsdirecteur Van Poelgeest Hilversum.

“Wij zijn als Singer Laren enthousiast over de samenwerking met Van Poelgeest. Door deze samenwerking wordt onze bezoeker in staat gesteld ons duurzaam met de auto te bezoeken en kunnen wij deze tentoonstelling op een bijzondere manier promoten met de BMW i3s. Deze samenwerking past goed bij de ondernemende culturele stichting die wij zijn” zegt Jan Rudolph, museumdirecteur Singer Laren.

De BMW i3s uitgevoerd in Grote dierentuin van August Robert Ludwig Macke

Tentoonstellingsagenda

  • 16 april t/m 25 augustus Duitse expressionisten
  • 16 april t/m 19 mei Tentoonstelling Vereniging van Beeldende Kunstenaars Laren-Blaricum
  • 21 mei t/m 25 augustus Geschilderde Bloemen
  • 3 september t/m 5 januari 2020 The White Blouse
  • 3 september t/m 5 januari 2020 Weer & Wind in kunst & poëzie

Kijk voor de openingstijden van Singer Laren op www.singerlaren.nl

En uw proefrit boekt u bij www.van-poelgeest.nl

OOK VOOR EEN ANDERE BMW EN MINI UW DEALER VAN ‘T GOOI