Koninklijke onderscheidingen in Huizen

Foto: Gemeente Huizen

HUIZEN – Vrijdag 26 april reikte burgemeester Sicko Heldoorn Koninklijke Onderscheidingen uit aan de heer Van Gelswijck, mevrouw De Haan e/v/ Griffioen en de heer Hansman. Alle drie worden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Over de heer Van Gelswijck:
De heer Van Gelswijck is van 1994 tot heden in diverse functies betrokken bij de vereniging museum ’t Kromhout. Hij heeft mede het museum vorm gegeven als centrum van onderzoek, als centrum van educatie en hij heeft bijgedragen aan een verzameling van een collectie die als cultureel erfgoed uniek is in zijn soort.

Over mevrouw De Haan e/v/ Griffioen:
Mevrouw De haan is van 1988 tot heden hulpkoster van de wijkgemeente Goede Herderkerk. Daarnaast is zij van 1995 tot heden hoofdleidster van onder andere de telefooncirkel regio Gooi en Vechtstreek van het Rode Kruis.

Over de heer Hansman:
De heer Hansman is van 1999 tot heden coördinator van het vrijwilligerswerk in Pastoraal Diaconaal Centrum De Herberg in Oosterbeek. De Herberg biedt een tijdelijk huis en geestelijke begeleiding aan mensen die tijdelijk afstand willen nemen van hun woon/werksituatie.

Reacties