Spinning & Dance marathon t.b.v. stichting Met je hart

Foto:

EEMNES – Stichting Met je hart BEL organiseert op 18 mei a.s. van 14.00 tot 17.00 uur een Spinning & Dance marathon bij Studio DANSU Eemnes aan de Noordersingel 6b in Eemnes. De deelnemers spinnen of dansen voor stichting Met je hart BEL. De organisatie van dit Spinning & Dance event is mede mogelijk gemaakt door Studio DANSU Eemnes. De volledige opbrengst gaat naar het goede doel.

Met je hart brengt kwetsbare ouderen uit dezelfde wijk/gemeente met elkaar in contact en zorgt dat er mooie verbindingen ontstaan. De ouderen ontmoeten elkaar geregeld tijdens bijvoorbeeld een stamtafel lunch. Met je hart werkt met lokale teams van vrijwilligers.

De besteding van de gelden (projecten) wordt bepaald door de kansen en mogelijkheden die zich voordoen, de behoeften vanuit de zorg en de behoeften vanuit de ouderen in de BEL gemeenten. Ondernemerschap en creativiteit zijn hierbij leidend. De rode draad blijft de waardevolle ontmoeting, het vergroten van het sociaal netwerk en de verbinding op buurtniveau. Ouderen uit dezelfde wijk of postcodegebied worden tijdens de activiteiten met elkaar verbonden, zodat duurzaam contact kan ontstaan. Lokaal voor lokaal. Met je hart gelooft dat samen zijn en samen ondernemen het leven fijner en rijker maakt.

Het Spinning & Dance event is voor iedereen toegankelijk. Zowel voor de geoefende spinner (of danser) als voor degene die nog nooit op een spinningbike gezeten heeft. Liever niet spinnen of dansen? Kom dan gezellig de deelnemers aanmoedigen. Er is een loterij met mooie prijzen, een lot kopen is gelijk prijs weten en meenemen. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door diverse ondernemers uit Eemnes. Daarnaast is er zelf gemaakt gebak, zolang de voorraad strekt, met koffie, thee en limonade. Ook kunt u deze dag voor een klein bedrag genieten van een sportmassage of een handmassage.

Inschrijving
Deelnemers dienen zich van tevoren in te schrijven en het inschrijfgeld contant te voldoen tijdens openingstijden aan de balie van Studio DANSU, Noordersingel 6b Eemnes. Aanmelden kan ook via [email protected] U ontvangt dan het inschrijfformulier met rekeningnummer voor betaling. Bij betaling is inschrijving definitief.
€10 per fiets, per uur
€10 per uur dansen
€30 team-fiets (max. 3 pers.) per fiets, per uur
€50 VIP-fiets per fiets, per uur ( o.a. inclusief een massage na afloop uur spinnen)

Samen de uitdaging aangaan. Niet voor onszelf, niet voor de sport, maar voor een ander.

Reacties