De Groene Afslag krijgt steeds meer vorm

Foto: PR

LAREN – De Groene Afslag, aan de Amersfoortsestraatweg 111, raakt een beetje ingedraaid, zo melden zij aan onze site. “We hadden een top Paasweekend met drie leuke events, waaronder de landelijke aftrap van de Nationale Zaaidag waarop 70.000 zakjes bloemzaad zijn uitgedeeld om de bijen te helpen.”

“De horeca marcheert en er komen nieuwe dingen op de kaart. De vergaderzalenverhuur komt op stoom, alleen de flexplekken moeten we nog even aanjagen. Als je daar nog tiepjes voor weet, stuur dit bericht dan alsjeblieft even door”. In het kader van 4/5 mei staat een lezing van Roxane van Iperen op de rol. Deze is zondag 5 mei om 15.00 uur (inloop 14.30 uur). Kaarten á 10 euro zijn te bestellen via: www.degroeneafslag.nl. Zij vertelt waarom we onze vrijheid moeten koesteren en vieren.

“We ervaren dat allerlei mensen door ons pand schuifelen alsof het een museum is. We willen daarom een vrijwilligerspoultje maken van mensen die het leuk vinden om gastheer of -vrouw te zijn en zo ons serviceniveau te verhogen. Lijkt je dat wat of weet iemand die dat leuk vindt mail ons dan even via [email protected]”.

Tevens staan de volgende events op het programma:

  • Zaterdag 11 mei – 10.00-17.00 uur Zero Waste Festival
  • Donderdag 16 mei – 18.45-21.30 uur: Ockels Erfenis
  • Zaterdag 18 mei – vanaf 20.30 uur: Eurovisie Songfestival
  • Zondag 19 mei – 13.00-15.00 uur: Crea Kids
  • Zaterdag 25 mei – 10.00-17.00 uur: Fête de la Nature

In het weekend van Fête de la Nature kan iedereen een evenement organiseren, van een speurtocht naar kevers in het bos tot guerrilla gardening of koken met wilde planten. De Groene Afslag, viert het feest op zaterdag 25 mei. Wil jij daar met jouw eigen natuurevent onderdeel van zijn, stuur dan je idee in naar [email protected]

Voor meer informatie over het programma of mogelijkheden bij De Groene Afslag kan men terecht via: www.degroeneafslag.nl.

 

Reacties