Hippe Haring Party

Foto: PR

HUIZEN – Na een overweldigend succes in 2018 strijkt de Hippe Haring Party ook dit jaar weer neer in Huizen. Donderdag 13 juni wordt in het Nautisch Kwartier, bij de RIVA Wijnlounge het Gooische Society Event van het jaar georganiseerd. Lekker haring happen, borrelen, genieten van kunst en live dj’s, maar vooral het ontmoeten staat op dit event centraal.

De organisatie ligt in handen van Brands On Fire uit Hilversum. Een zeer enthousiast en energiek bureau, onder andere ook bekend van het Groot Goois Feest (Huizen), Soiree de Luxe (Amersfoort), Glamour.Land (Noordwijk) en Het Stadsfeest (Apeldoorn). De Hippe Haring Party wordt onder meer georganiseerd om het haringseizoen in te luiden, maar er is daarnaast ook een ‘foodcourt’ aanwezig, met maar liefst 15 verschillende gerechten, waarbij ook aan de niet-visliefhebbers en vegetariërs is gedacht.

Wat dit event uniek maakt is dat het publiek zeer gemêleerd is en bestaat uit zowel jonge als gevestigde ondernemers uit midden Nederland, mannen en vrouwen, maar ook levensgenieters die graag netwerken met gelijkgestemden. Daarnaast wordt de muzikale omlijsting verzorgd door zowel nationale als internationale DJ’s.

Organisator Yvo van Koppenhagen: “Voor deze editie wordt resident DJ van Café del Mar Ibiza, Ken Fan ingevlogen en hebben we daarnaast Award Winning Remixer Yves Eaux achter de draaitafels staan. Tijdens dit event mag namelijk ook zeer zeker gedanst worden. Tevens is er een haute couture fashionshow van Irving Vorster, couturier uit Parijs en een pop-up expo van diverse kunst. De Hippe Haring Party is het netwerkfeest voor iedereen die graag wil ontmoeten, maar ook dat beetje ontspannen voordat de zomervakantie aanbreekt.”

De Hippe Haring Party wordt gehouden op donderdag 13 juni, van 17.00 tot 22.00 uur. Kaarten kosten 25 euro (Early Bird 20 euro), inclusief welkomst cocktail en haring en zijn exclusief te bestellen via: www.hippeharingparty.nl De RIVA Wijnlounge is gevestigd aan de Mastspoor 1, te Huizen. Voor meer informatie over Brands On Fire kan men terecht via: www.brandsonfire.n

Reacties