Rene Froger zoekt voor stichting Muziekids jong muzikaal talent in het Gooi

Foto: Muziekids

HILVERSUM – Om heel Nederland bekend te maken met Muziekids, zijn we op zoek naar jonge muzikanten (tot 18 jaar) die het nieuwe Muziekids lied gaan maken. Voor het Gooi zal René Froger als ambassadeur van Muziekids het winnende lied en artiest bekend maken. De winnaar zal het Muziekids lied uitvoeren tijdens het grote Muziekids festival op 2 juni te Hilversum. En kans maken op een eigen opname in de beroemde Wisseloord studio’s te Hilversum.

De studio’s van Muziekids
René Froger is al een aantal jaren naamgever van de Muziekids studio’s in ziekenhuis Tergooi en het Merem Behandelcentrum Heideheuvel. Want René kent als geen ander de kracht van muziek. Muziek geeft plezier en energie. Maar muziek kan je ook troosten en je helpen emoties een plek te geven. Dat is precies wat er met de zieke kinderen in de studio van Muziekids gebeurt: de magie van zelf muziek maken. Of je nu heel goed bent of voor het eerst een gitaar in je handen hebt. Je wordt beter van muziek!

Wat moet je doen?
Schrijf, componeer, rap of zing. Het mag allemaal. Opdracht is om een lied te maken dat de kracht van muziek overbrengt. Want daar gaat het bij Muziekids om. Meedoen is simpel: upload voor 24 mei jouw bijdrage naar het Muziekids Youtube kanaal. Rene Froger gaat dan persoonlijk kijken welk nummer ons verhaal het beste vertelt. Word je als muzikant uitgekozen, dan maak je kans op een opname in de beroemde Wisseloord studio’s en bezoek je als VIP het Muziekids festival op zondag 2 juni in Hilversum. Daar ontmoet je de andere muzikanten die zich inzetten voor Muziekids, zoals Lucas & Steve, Van Velzen, Kenny B en Jenny Lena.

Muzikanten voor Muziekids
Momenteel zijn er Muziekids studio’s ‘on air’ in vijf ziekenhuizen. Het streven van Muziekids is om een studio in élk ziekenhuis van Nederland te openen. En dat lukt alleen als heel Nederland Muziekids kent! En daarom gaan, net als René, alle jonge muzikanten uit het Gooi achter Muziekids staan.

Reacties