Cursus ‘Peuter in zicht!

Foto: Stockfoto ter illustratie

HILVERSUM – Wat moet je doen als je kind een driftbui heeft? Of niet luistert? Of andere kinderen slaat? Alle ouders van peuters komen voor dit soort vragen te staan en zoeken naar oplossingen. Dat kun je alleen doen, maar ook samen met andere ouders. Hierbij biedt de cursus ‘Peuter in zicht!’ een steuntje in de rug.

Peuter in zicht!
Speciaal voor ouders met peuters van 2 tot 4 jaar, biedt Jeugd en Gezin de cursus ‘Peuter in zicht!’. Deze cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur, waarin verschillende thema’s centraal staan: Hoe verloopt de ontwikkeling? Hoe stimuleer je dit? En hoe kun je het gedrag van je kind sturen? Door deze vragen met andere ouders te bespreken, kun je delen wat werkt en kijken wat voor jou ook een geschikte oplossing is. Dat geeft meer inzicht bij de opvoeding van je kind.

Start in juni
De cursus start 5 juni in Hilversum (Frederik van Eedenlaan 13b) en vindt plaats op vier opeenvolgende woensdagen tussen 20.00 en 22.00 uur. De kosten voor deelname zijn 30 euro per ouder(paar). Ouders uit de hele regio Gooi en Vechtstreek zijn welkom!

Aanmelden en informatie
Voor informatie en aanmelden kun je terecht op de website van Jeugd en Gezin Gooi en Vechtstreek: www.jggv.nl (cursussen). Ook kun je bellen naar 035 69 26 350 of een mail sturen naar [email protected]

Reacties