Make-A-Wish Nederland organiseert eerste Wish Ball en haalt 333.300 euro op voor het realiseren van wensvervullingen van ernstig, soms levensbedreigend zieke kinderen

Make-A-Wish Wish Ball ambassadeur Sjoerd van Ramshorst
Foto: PR

HILVERSUM – Make-A-Wish Nederland organiseerde donderdag 9 mei jl. het eerste Wish Ball en haalde hiermee 333.300 euro op voor het realiseren van wensvervullingen van ernstig, soms levensbedreigend zieke kinderen. Op het Mediapark in het prachtige Atrium van Beeld & Geluid vond een avondvullend programma plaats met live optredens, een veiling en loterij. De presentatoren tijdens deze avond waren Pernille La Lau en Eppo van Nispen tot Sevenaer (directeur Beeld & Geluid).

Het was een avond vol dromen, een lach en een traan en met aandacht voor vele liefste wensen van kinderen. De aanwezigheid van Make-A-Wish ambassadeurs, speciale gasten en hartverwarmende optredens zorgden – naast een fantastisch diner – voor een onvergetelijke avond. De veiling met speciale ‘things you can’t buy’ items, waaronder een masterclass windsurfen van Esther de Geus en manchetknopen van Mark Rutte, brachten in totaal 333.300 euro op. Het totale bedrag wordt gebruikt voor het realiseren van allerliefste wensen van wenskinderen. Make-A-Wish Nederland bestaat dit jaar 30 jaar en in dat kader vinden er meerdere activiteiten plaats, waaronder het eerste Wish Ball.

‘Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat we zo’n mooie avond hebben neergezet en met de veiling bijna 335.000 euro hebben opgehaald om nog meer wensen van ernstig, soms levensbedreigend zieke kinderen te verwezenlijken’, aldus Hanneke Verburg (CEO Make-A-Wish Nederland).

30-jarig jubileum Make-A-Wish Nederland
Met ruim 400 vrijwilligers realiseert Make-A-Wish Nederland nu jaarlijks meer dan 600 wensen van ernstig, soms levensbedreigend zieke kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar. Het laten uitkomen van wensen verandert levens. En geeft kinderen kracht en vertrouwen voor de toekomst. Dat is wat Make-A-Wish Nederland al 30 jaar doet en daarom staat de organisatie dit jaar stil bij haar 30-jarig jubileum en vinden er in dat kader meerdere activiteiten plaats, waaronder het eerste Wish Ball.

Make-A-Wish Nederland is voor het uitvoeren van de wensvervullingen van ernstig, soms levensbedreigend zieke kinderen afhankelijk van haar donateurs. Zowel particulieren als bedrijven verbinden zich aan de organisatie om samen veel wensen van kinderen uit te laten komen.

Reacties