Het aspergediner in Blaricum

Foto: Jorn Baars

BLARICUM – Aan de rand van de akker in Blaricum vormt de stijlvol aangeklede bedoeïenentent van cateraar zMaakt! De ideale setting om in een ongedwongen sfeer te genieten van heerlijke aspergegerechten. Naast de reguliere avonden zijn er ook een aantal bijzondere avonden zoals de muziekavonden met regionale muziektalenten, een wijnavond in samenwerking met Wijnkoperij De Gouden Ton uit Laren, een topchefavond en de traditionele Blaricumsche Avond.

Je wordt ontvangen op het buitenterras van de stijlvol aangeklede bedoeïenentent met een aperitief en lekkere hapjes. Aansluitend word je uitgenodigd om plaats te nemen aan sfeervol gedekte tafels. Sokkels met grote bloemboeketten, brandende vuurkorven, dekentjes over de stoelen en uitzicht over het aspergeveld maken het plaatje compleet. Alleen op de Blaricumsche Avond is het aanschuiven aan lange tafels. Op de overige avonden reserveer je een eigen tafel met jouw gasten.

Voor meer informatie, prijzen en reserveringen: www.hetaspergediner.nl

Reacties