Meevaarweekend bij Jachthaven Naarden

Foto: PR

NAARDEN – Nederland is een waterland. Toch denken veel mensen dat watersporten moeilijk, eng of duur is, maar het water is voor iedereen. Dat willen watersporters, watersportbedrijven en watersportverenigingen samen laten zien. Daarom organiseren HISWA Vereniging en het Watersportverbond samen op 15 en 16 juni het eerste landelijke Meevaarweekend. Jachthaven Naarden doet ook mee.

Bij Jachthaven Naarden is op 15 juni van alles te beleven. Zo is iedereen van harte welkom op de vijfde editie van de Open Havendag Jazz Marina. Deze dag staat helemaal in het teken van water, watersport en activiteiten in de haven. Jong en oud is welkom, er is voor iedereen wat te beleven. Met muziek van jazz artiesten zoals Oded Nir, Jazz Trio en Hugo Sips Trio en iedereen kan gratis kennismaken met diverse watersportactiviteiten. Daarnaast nodigt Jachthaven Naarden iedereen het hele weekend uit het water op te gaan en iemand mee te nemen in zijn of haar boot.

Waar: Jachthaven Naarden
Adres: IJsselmeerweg 6, Naarden
Wanneer: zaterdag 15 juni
Tijd: 14.00 – 20.00 uur
Deelname is gratis.

Tijdens het Meevaarweekend worden niet-watersporters voor de eerste keer meegenomen het water op. Bijvoorbeeld iemand die nog nooit heeft gevaren, gesupt of gesurft. Zo kunnen mensen op een laagdrempelige manier de positieve kanten van watersport ervaren. Door heel Nederland zijn dit weekend leuke dingen op en aan het water te beleven. Kijk voor meer informatie op: www.welkomophetwater.nl/watersportagenda/meevaarweekend

Reacties