Lancering Nicole’s Gooisch Blad bij De Groene Afslag

Wat een feest was dat!

Bij De Groene Afslag draait alles om Groen & Gezond en Nicole’s Gooisch Blad heeft er een sausje Gooisch overheen gesprenkeld!

En dat we liefdevol met elkaar en materialen omgaan is het bewijs wat binnen en buiten goed tastbaar is.

Op een harmonieuze manier vindt iedereen zijn weg bij De Groene Afslag want je kunt er flexwerken, vergaderen, daten, chillen en wegdromen in een van de boomschommels. Onder het genot van een gezonde lunch is het goed toeven hier.

Veel gasten kwamen uit Laren, Bussum, Blaricum, Hilversum, Huizen, Naarden, Naarden-Vesting en Amsterdam. Maar ook uit Utrecht, Loosdrecht, Breda, Ammerzoden, Almere, Heerhugowaard, Deventer, Nunspeet, Leusden, Hoofddorp, Arnhem, Garderen, Vught, Muiden, Arendonk, Soest, Apeldoorn, Oud – Beijerland, Leeuwarden, Purmerend, Den Haag, Zoetermeer, ‘s-Graveland, Wageningen, Oudenbosch, Alkmaar, Deurne, Eemnes en Driebergen wisten ze al dan niet met Tom-Tom De Groene Afslag te nemen.

Wethouder Ton Stam ontving het allereerste exemplaar van Nicole des Bouvrie onder toeziend oog van Lucas Mol 😉

Ivy’s Tasty Kitchen ondersteunde met haar gerechten de lieve kokkin en kok van De Groene Afslag zodat ook de nieuwe bezoekers van De Groene Afslag op een verantwoorde manier kennis maakten met vegetarische gerechten.

Dankzij Wesly Bronkhorst, Irma Lohman, Petra Lek én DJ Sylvion gingen de voetjes al snel van de vloer en met hier en daar een polonaise was de binding compleet.

Kijk naar hoe je het scheidt, dat is wat ons bindt ! (J.W. Andersom)

 

 

Reacties