Helpen maakt happy: Huizenvoorelkaar.nl !

Foto:

Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen. 

 

Nieuw op Huizenvoorelkaar:


Een onvergetelijk bezoek, maak jij het mogelijk?

In het Nederlands Vesting Museum is de medewerker aan de entree kassa of in het museumcafé het eerste gezicht of aanspreekpunt voor de bezoeker. Een entreekaartje verkopen, de weg wijzen over het terrein, tips geven voor het varen met de boot, of hoe laat een kanonschot is, dat is het werk aan de kassa.  Heb je zin om met een leuke club vrijwilligers te werken aan nog succesvoller museum? 

 

Gitaarles geven

De dochter van Marije heeft een half jaar gitaarles gehad van een particulier maar deze persoon gaat verhuizen. Ze wil graag meer leren maar een muziekschool of docent is helaas je duur. Is er iemand die zelf gitaar speelt en het leuk vindt om les te geven? Een half uur tot drie kwartier per week zou geweldig zijn.  

 

Wandel jij mee?

Wil jij mensen met dementie een heerlijke (actieve) middag in de buitenlucht geven? De wandelgroep van de Eemhof zal ongeveer een uur met elkaar gaan wandelen in Eemnes, waarbij een deel van de bewoners in een rolstoel zit en geduwd zal worden. Soms is er een pauzemoment om ergens iets te drinken of een ijsje te eten. De wandeling is op vrijdagmiddag tussen 15.00 en 17.00 uur. Komt een ander moment je beter uit, dan ben je ook zeker welkom om te reageren.

Voorzitter

Leiderschap is de kunst alle mogelijkheden die in de mensen zitten zo goed mogelijk te gebruiken. Je bent de spreekbuis naar de leners en vrijwilligers van de Speel-o-theek. Je bewaakt visie, beleid en doelstelling van de stichting. Je leidt bestuursvergaderingen en bent verantwoordelijk voor goede besluitvorming. Als voorzitter ben je eerder de spin in het web dan de baas van de stichting. Het bestuur komt ongeveer 4 keer per jaar bij elkaar. 

 

Vrijwilligerscentrale Huizenvoorelkaar – [email protected] – 035-5267553 – www.huizenvoorelkaar.nl 

Reacties