Bouw van 21 luxe woningen in Blaricum krijgt startsein van burgemeester de Zwart

Foto:

Bouw van 21 luxe woningen in Blaricum krijgt startsein van burgemeester De Zwart


Dinsdag 9 juli is in de nieuwbouwwijk Blaricummermeent het startsein gegeven voor de bouw van 21 luxe villa’s door burgemeester De Zwart. De kopers vierden samen met de betrokken partijen op feestelijke wijze de start van de bouw aan het Laantje van Bruijn. Het project bestaat uit 9 vrijstaande woningen en 12 twee-onder-een-kap woningen, die inmiddels bijna allemaal verkocht zijn. Het project is een samenwerking tussen Le Clercq planontwikkeling en Linq projecten Van Wijnen die de realisatie op zich neemt.

De openingshandeling werd verricht door mevrouw J. de Zwart, burgemeester van Blaricum door op een grote rode knop te drukken werden er feestelijke confettislingers de lucht in geschoten.

Dit deed zij samen met Anno van der Werf, vestigingsdirecteur Van Wijnen Harderwijk en Ronald Le Clercq, directeur Le Clercq Planontwikkeling.

De burgemeester kijkt tevreden terug op de ontwikkeling van de Blaricummermeent en de bijbehorende uitstraling van de wijk.

“We zijn ontzettend blij dat we steeds hebben vastgehouden aan wat wij zo mooi beeldkwaliteit noemen. Hierdoor heeft de wijk net iets meer dan de gemiddelde nieuwbouwwijk in Nederland.”

Na het startsein onthulden de aanwezige kinderen van kopers een grote kaveltekening van het project. De toekomstige bewoners konden daar vervolgens hun namen zetten op de plek van hun toekomstige woning.

Blaricum Eyeland ligt op één van de meest gewilde plekken in de Blaricummermeent, aan het water en dichtbij de A27.

De oplevering zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2020 plaatsvinden. Dit project is de eerste samenwerking van Le Clercq met Van Wijnen Harderwijk. Inmiddels wordt er al gesproken over nog meer nieuwe projecten.

Reacties