Leukste buur van de buurt gezocht door …

Foto:

Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken zoekt beste buur van het jaar


Beter een goede buur dan een verre vriend. Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken is daarom op zoek naar de beste buur van het jaar. Bewoners van Het Gooi en Omstreken kunnen daarom vanaf nu de hele maand augustus hun favoriete buurman of buurvrouw nomineren voor de G&O Buur van het Jaar Award.

Woonplezier in de buurt

Een van de speerpunten uit het Koersplan van Het Gooi en Omstreken is woonplezier in de buurt. “Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners prettig en met plezier wonen. Daar hoort bij dat mensen in hun straat of woongebouw prettig met elkaar samenleven. Contact tussen bewoners is van grote invloed op woonplezier en is bovendien belangrijk voor de zelfredzaamheid van mensen. Sociale verbinding tussen bewoners heeft vaak een positieve invloed op het gevoel van veiligheid, de binding met de woonomgeving en de leefbaarheid. Deze buur van het jaar award sluit daar mooi op aan. We willen behulpzame buren bedanken en in het zonnetje zetten,” vertelt woonconsulent Bert.

 

Uitreiking op Burendag
De leukste, mooiste, grappigste of meest ontroerende inzending wordt beloond met een dinerbon t.w.v. 100 euro voor zowel de inzender als de genomineerde. Nomineren kan nog tot en met 31 augustus via www.gooienom.nl/buurvanhetjaar. De uitreiking van de award vindt plaats op zaterdag 28 september, tijdens de jaarlijkse Burendag. 


Meer informatie

Kijk voor meer informatie op: www.gooienom.nl/buurvanhetjaar  

Reacties