Helpen maakt happy, vrijwilligers gezocht!

Foto:

Helpen maakt happy!

 

Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is.

Reageren op een van de onderstaande vragen?

Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon.

Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

 

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

Patiëntenvervoer bij Ziekenhuis Ter Gooi

Je vervoert patiënten per rolstoel of bed naar onderzoeksafdelingen. Je hebt een dienstverlenende instelling en bent fysiek in goede conditie. Ook spreek je goed Nederlands. Je wordt ingewerkt door collega’s en krijgt een reanimatiecursus aangeboden.

Kun jij op dinsdagmorgen helpen?

Gezelschap bij het uitgiftepunt Voedselbank

De Voedselbank zoekt iemand die op donderdag een aantal uur beschikbaar is om in de Thomaskerk in Huizen de functie te vervullen van gastvrouw/-heer. Tussen 13.00 en 15.00 uur vindt de uitgifte van de voedselpakketten plaats. De gastvrouw/-heer ontvangt cliënten in de koffiehoek en is het aanspreekpunt voor vragen en informatie. Het doel is dat de cliënten zich welkom en op hun gemak voelen, een luisterend oor vinden als dat gewenst is. Ben je sociaal, hartelijk, enthousiast en beschik je over een goed inlevingsvermogen?

Meld je dan aan voor deze klus!

Begeleiding bij financiën

Drie cliënten van Koninklijke Visio gaan in september een CD opnemen in een studio in Eemnes. Zij zoeken hierbij een betrouwbaar iemand die de financiën rondom de opnames en verkoop van de CD kan en wil begeleiding. De gemaakt kosten en de opbrengsten worden netjes door 3 gedeeld. Ben jij goed in het bijhouden van financiele overzichten en wil jij deze cliënten ondersteunen?

Koninklijke Visio maakt dan graag een afspraak.

Heb jij interesse in schilderkunst en yoga?

Tineke (84) heeft een bijzondere vorm van dementie en krijgt daarvoor ondersteuning van professionele zorgverleners. Ze probeert echter nog zoveel mogelijk haar eigen leven te leiden. Ze zou het fijn vinden om een maatje te hebben die af en toe met haar naar een museum of terrasje gaat of een wandeling maakt. Tineke is geschoold in yoga, haptonomie en maakt prachtige schilderijen. Deel jij die interesse, ben je een geduldig persoon en ben je helder en duidelijk in je afspraken?

Vrijwilligerscentrale Thuishulp brengt je met haar in contact.

Vrijwilligerscentrale Huizenvoorelkaar – [email protected] – 035-5267553 – www.huizenvoorelkaar.nl

Reacties