Vlaar breidt uit met nieuwe horeca: Paviljoen Oostvaarders

Foto: Jorn van Eck

Gooisch.Nieuws is altijd op zoek naar nieuwe initiatieven, winkels, uitdagingen en evenementen.

Heeft u ook een persbericht of wilt u aandacht ergens voor vragen? Stuur uw bericht naar [email protected]

 

VLAAR BREIDT UIT MET NIEUWE HORECA IN ALMERE: PAVILJOEN DE OOSTVAARDERS

Arlo en Liliane Vlaar van restaurant Vlaar uit ’s-Graveland gaan met het nieuwe horecabedrijf Paviljoen de Oostvaarders de horeca-activiteiten van het Natuurbelevingscentrum de Oostvaarders voortzetten.

Beheerder Stad & Natuur Almere heeft via een openbare aanbesteding gezocht naar een nieuwe horecaondernemer en Vlaar is daarbij als beste uit de bus gekomen.

Paviljoen de Oostvaarders wordt een gastvrije en inspirerende dag zaak in een groene omgeving met uitzicht op het schitterende moerasgebied van de Oostvaardersplassen tussen Almere en Lelystad.

Arlo Vlaar: “Wij zijn ontzettend blij met deze mooie nieuwe locatie. We gaan ons met duurzaam, groen en gezond eten en drinken richten op alle bezoekers van de Oostvaardersplassen en het Natuurbelevingscentrum. Van scholen tot grootouders met hun kleinkinderen tot natuurtoeristen en zakelijke groepen. Naast het groene concept is het uitgangspunt van deze bijzondere ontmoetingsplaats het unieke karakter van het gebied zelf: de prachtige Oostvaardersplassen.”

 

Liesbeth Bronkhorst, directeur/bestuurder van Stad & Natuur legt uit waarom Vlaar is gekozen: Uit hun plannen bleek dat ze erg gericht zijn op samenwerking met de betrokken partijen Stad & Natuur en Staatsbosbeheer om publiek, scholen en de zakelijke markt de Oostvaardersplassen te laten beleven. Zij hebben hun kwaliteit bewezen in hun huidige horecabedrijf, het Gooische restaurant Vlaar in ‘s-Graveland. We hebben er alle vertrouwen in dat zij een mooie toevoeging zijn aan het Natuurbelevingscentrum.

 

Foto: Jorn van Eck

 

Het nieuwe restaurant zal voor iedereen van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur geopend zijn.

De openingsdatum wordt binnenkort bekend gemaakt.

Voor informatie:

Restaurant Vlaar

Noordereinde 129

1243 JL ’s-Graveland

www.restaurantvlaar.nl

Wij wensen jullie veel succes!

 

 

 

 

Reacties