Vernieuwde winkelformule met bijbehorend assortiment in Huizen

Foto: Xenos
Wie kent de Xenos winkels nou niet van vroeger? Al 45 jaar een werelds assortiment en door de kruiden die je er kunt kopen waarnaar de winkel soms ruikt waan je je op een markt in een Aziatisch land​​.

Dat de Xenos succesvol is blijkt wel uit het volgende persbericht wat wij ontvingen. Wij promoten deze winkeliers graag, omdat zij het opnemen tegen de online – shops en look and feel bieden aan hun klanten.

De Xenos in aan het Oude Raadhuisplein 5 in Huizen lanceert binnenkort haar compleet vernieuwde winkelformule en het daarbij behorende assortiment. Het wordt een overzichtelijke, frisse winkel waarin klanten door verschillende werelden worden geleid en steeds verrast worden door leuke producten om het thuis gezellig te maken.

Om de ombouw naar Xenos nieuwe stijl te kunnen realiseren, zal de winkel een paar dagen dicht gaan. Op donderdag 5 september om 09:30 uur staat de feestelijke heropening gepland.

Om ruimte te maken voor het nieuwe assortiment en het nieuwe interieur is er speciale verbouwingsuitverkoop in de week voorafgaand aan de tijdelijke sluiting van de winkel!!!

De winkel is vanaf 25 augustus een aantal dagen gesloten om deze te voorzien van een complete nieuwe look en feel.

Op 5 september zal om 09:30 uur de nieuwe winkel aan het Oude Raadhuisplein 5 open gaan. Dit gaat gepaard met mooie openingsaanbiedingen met kans op één minuut gratis shoppen tijdens de openingsloterij.

Nieuwe uitstraling
Wat blijft binnen de vernieuwde formule is het vertrouwde, herkenbare én betaalbare assortiment van wonen, tafelen, food, feest en hobby. Komende zomer wordt het een kleurrijk geheel, want dan staan de zonnige thema’s zoals Mexico, Ibiza en Tropical centraal. Voor zowel binnen als buiten, wonen en tafelen.

Ook in het voor Xenos zo typerende food assortiment zijn bijzondere ingrediënten verkrijgbaar die helpen bij het samenstellen van een heerlijke maaltijd. Nieuw is ook de mogelijkheid om gemakkelijk via een bestelzuil in de winkel online bestellingen te plaatsen. Hierbij hebben klanten de keuze om de bestelling thuis te laten bezorgen of gratis op te halen in de winkels.

Over Xenos
Xenos is de meest verrassende winkel van Nederland. Niet voor niets betekent het Griekse woord Xenos ‘vreemd’. Met bijna 150 winkels is Xenos sinds 1973 een succesvolle winkelformule verspreid over heel Nederland. Dit succes begon binnen de kruideniersformule P. de Gruyter & zn., waar de artikelen uit het Verre Oosten werden geïmporteerd. Vandaag de dag zijn bij Xenos artikelen van over de hele wereld te vinden die leuk, lekker én anders zijn.

Xenos is uitgegroeid tot een keten van woon-, decoratie- en cadeauwinkels waar de leukste producten en accessoires tegen betaalbare prijzen worden verkocht. Vanuit het distributiecentrum in Waalwijk worden de winkels dagelijks bevoorraad met nieuwe producten.

Producten die ook op www.xenos.nl te verkrijgen zijn.

 

Reacties