Kinderopvang Baarn opent 2 september peuterspeelzaal de Uitkijck in Baarn.

Foto:

De peuterspeelzaal bevindt zich in basisschool de Uitkijck (Margrietstraat 2), waar ook BSO locatie De Uitkijck van Kinderopvang Baarn is gevestigd.

Kinderopvang Baarn heeft afgelopen zomer peuterspeelzaal De Uitkijck overgenomen van Versa Welzijn. De vertrouwde medewerkers van de peuterspeelzaal hebben de overstap naar Kinderopvang Baarn gemaakt. Hierdoor blijft het voor de peuters en hun ouders zoveel mogelijk hetzelfde. Het is een fijne plek voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar oud.

Zij worden door leeftijdsgerichte activiteiten uitgedaagd om zich te ontwikkelen. Hier leren zij om te gaan met leeftijdsgenootjes, samen te delen en te spelen. Hierdoor krijgen ze een goede start voor op de basisschool.

De peuterspeelzaal heeft een kleinschalig karakter met plaats voor maximaal 16 kinderen. Ook doelgroep kinderen met een (VE) voorschoolse opvang indicatie vanuit het consultatiebureau kunnen hier terecht. Er is een sfeervolle binnenruimte en een uitdagende buitenspeelruimte.

Meer info over Kinderopvang Baarn vind je op http://kinderopvangbaarn.nl/

Reacties