Lunchen of dineren op een unieke plek in Naarden Vesting

Op 19, 20 & 21 September is er de mogelijkheid om in samenwerking met Monumenten Bezit te lunchen en te dineren in de Gele Loods in Naarden Vesting. Deze 3 dagen staan in het teken van het mooie verleden van deze loods en gaan we bourgondisch genieten.

Pullen bier, karaffen wijn, mooie groentes en een tafel vol met noten, fruit en zelfgebakken brood. In tegenstelling tot vorige diners gaan we dit diner werken met tickets vooraf. Een gekochte ticket kan tot 1 maand voor data nog ingeruild worden. Daarna kunnen we door de omvang van de organisatie geen geld of tegoed meer geven. Uitzondering hierop zijn de mensen die op de wachtlijst staan.

Lunch 19, 20 & 21 September tussen 11 en 14.30 uur diner 19, 20 & 21 September aanvang om 19.00 uur Prijzen zijn excl drank en incl eten. Kijk voor meer informatie en hoe je kaarten bestelt op de volgende link: https://lunch19julidegeleloodsnaardenvesting.entranz.nl/

 

Reacties