Vrijdag 13 september, zaterdag 14 september en zondag 15 september is het de start van het culturele, recreatieve en sportieve seizoen.cc

Verkeersmaatregelen vanwege grote drukte in Laren
Foto: NGB

Een weekend vol cultuur, theater, sport en belevenissen. Het culturele seizoen wordt feestelijk geopend!

VR 13 september FEESTELIJKE VRIJWILLIGERSAVOND

De gemeente Laren nodigt iedereen van harte uit die in Laren vrijwilligerswerk doet voor de feestelijke avond in het Brinkhuis. Brink 29. Avondvullend programma met o.a. Herman Pleij, Gerard Beentjes en entertainment van Sean Bogaers. Aanvang: 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Aanmelden voor 1 september bij: [email protected]

ZA 14 september OPEN MONUMENTENDAG

Op zaterdag  14 september is het weer Open Monumentendag. Het thema van 2019 is ‘Plekken van plezier’: naar welke monumentale plekken in Laren gingen en gaan mensen voor hun plezier? Informatie over het programma is te verkrijgen bij de Historische Kring Laren: Lindenhoeve, Burg. Van Nispenstraat 29 en viawww.historischekringlaren.nl

ZA 14 september  OPENING CULTUREEL SEIZOEN

Op zaterdag 14 september vanaf 19.00 uur presenteren Singer Laren, het Brinkhuis, het Rosa Spier Huis en Papageno Huis in Singer Laren de theaterprogramma’s voor het nieuwe seizoen. Onder het genot van een drankje kunt u in de villa genieten van een swingend ‘Keep an Eye’ jazzconcert. Vanaf 20:15 uur verzorgen de vier theaters in Singer Laren gezamenlijk een afwisselend programma voor jong en oud met cabaret, klassieke muziek en toneel. De voorstelling is gratis toegankelijk op vertoon van  een geldig kaartje. Kaarten worden verstrekt door de vier theaters.

ZO 15 september INMARKT

Kijk op www.bijzonderlaren voor de activiteitenagenda

Op zondag 15 september van 13.00-17.00 uur vindt INmarkt 2019 plaats in Laren, een weekend vol cultuur en belevenissen. Het culturele seizoen wordt geopend!

Dit weekend is het start van de culturele, recreatieve en sportieve seizoen. Elk jaar staan de Larense dorpscultuur, het verenigingsleven en het vrijwilligerswerk centraal. Versa Welzijn organiseert dit jaar INmarkt 2019 i.s.m. Sportief BEL voor Hart van Laren en voor de Basiliek. Voor iedereen toegankelijk op een van de mooiste plekjes van Laren. De gerestaureerde en antieke muziektent van Laren zal gebruikt worden voor de optredens van de deelnemende partijen.

Cocktails met en zonder alcohol, vernoemd naar bekende schrijvers zijn verkrijgbaar aan de bar van Hart van Laren, i.s.m. de bibliotheek. Zoekt u rust dan is dat te vinden in de prachtige kloostertuin van het monumentale pand van beide partijen. In het schitterende gebouw van Hart van Laren zullen diverse lessen gegeven worden waar u aan kunt deelnemen.

INmarkt 2019 belooft een kleurrijk geheel te worden waar u kennis kunt maken met diverse verenigingen op het gebied van cultuur, kunst, sport en hobby en kunt u  proeven wat er komend seizoen in Laren te doen is. Tussen 13.00 – 17.00 uur kunt u genieten van optredens, wandelen langs de verschillende marktkramen, naar demonstraties kijken van de deelnemers van INmarkt of zelf deelnemen aan een van de vele activiteiten. Voor de kinderen is er ook veel te zien en te doen deze zondag. Er komt een speciaal programma van de brandweer, de scouting bouwt zijn eigen terrein op maar ook kunnen de kinderen geschminkt worden of zich op een springkussen uitleven.

Laat u verrassen door de verschillende acts en ervaren wat de lokale culturele, recreatieve en sportieve activiteiten zijn in Laren.

Voor verdere informatie Opening culturele seizoen: [email protected] (We hebben dus 4 podia in Laren!)

Voor verdere informatie over de vrijwilligersavond en de  IN Markten naar [email protected] of bellen naar 06-13966050.

Voor verdere informatie over open Monumentendag: Historische Kring Laren: Voorzitter Bas Holshuijsen

Reacties