Van alles te doen in Laren en meer…

Foto: Hans Colijn

Van alles te doen in Laren en meer… Theater Brinkhuis 12 September

ROBERT JAN STIPS & MARIEKE BROKAMP
Tijd: 20:15 – 22:00
Entree: 18,- Dit kaartje geeft in de pauze recht op een drankje naar keuze
Locatie: Theater aan de Brink
ROBERT JAN STIPS & MARIEKE BROKAMP
In de – Uur van de Wolf – documentaire ‘ De Tovenaar van de Nederpop ‘ over Robert Jan Stips die begin 2019 werd uitgezonden, blijkt al dat hij na 50 jaar muziek maken nog steeds niet weet hoe de achterkant van een geranium er uit ziet. Ook nu, na een uitgebreide NITS- tour langs 80 theaters in binnen- en buitenland, een serie in Carré met TING!, in samenwerking met SCAPINO, komt hij met een verrassende zet. Naast zijn RJSolo, Het Supersiter-projekt 2019 is hij ook in de theaters te zien met violiste Marieke Brokamp. De componist-pianist in hem komt in ‘klassiek’ duo-vorm met Brokamp met een programma gebaseerd op eigen film-, expo- en documentaire muziek. Maar ook met speciale bewerkingen voor viool en piano van o.a. Supersister en NITS. Een onderhoudend sfeervol modern-cultureel programma geschikt voor theater, concertpodium en popcentrum.

Reacties