Coastal Rowing spaant zich een vaarweg naar Huizen 31 augustus

Foto: coastalgooimeer.nl

Op zaterdag 31 augustus om 16.00 uur vindt de officiële start plaats van Coastal Rowing in Huizen.

Coastal Rowing is een nieuw onderdeel van Roeivereniging Naarden. De vereniging opent hiermee een tweede vestiging in het Gooi.
Met Coastal Rowing wil RV Naarden inzetten op de ambitie van de Koninklijke Nederlandse Roei Bond (KNRB) om vanuit Nederland deel te nemen aan de Olympische kwalificatie. Hierbij richt de vereniging zich niet alleen op het faciliteren van de NK en WK topsporters. Ook wordt er ruim baan geboden aan recreërende en/of beginnende roeiers.

Bij deze feestelijke opening wordt een nieuwe coastal boot gedoopt door Burgemeester Han ter Heegde in het bijzijn van Wethouder Alexander Luijten. En wordt het nieuwe onderkomen voor het eerst betreden.

Niet alleen journalisten maar ook u bent van harte welkom op deze bijeenkomst.

Roeivereniging Naarden is opgericht in 1952 en heeft bijna 500 leden, waaronder honderd jeugdleden. De vereniging heeft een moderne vloot met zowel boord- als scullboten. Roeien in Naarden doe je in de vestinggracht en op de trekvaart naar Muiden, met een – uniek in Nederland- kilometerslang coach fietspad. Sinds 2012 beschikt de vereniging over een zeer fraaie sociëteit met uitzicht over de vesting van Naarden. En binnenkort ook in Huizen 🙂

Reacties