Grote Clubactie 2019 Baarnse Mixed Hockey Vereniging wordt een succes!

Foto:

BMHV gaat voor blaashal uit opbrengst van de Grote Clubactie 2019

De Baarnse Mixed Hockey Vereniging doet sinds een aantal jaren mee aan de Grote Clubactie. Dit levert elk jaar een mooi bedrag op voor de clubkas, maar nog mooier om te zien dat de opbrengsten elk jaar stijgen. Voor 2019 hebben ze een bijzonder en ambitieus doel gesteld: een aandeel in de nieuwe blaas hal voor zaalhockey.

Doel voor 2019 is dubbele opbrengst
Een blaas hal is een opgeblazen koepel van elastisch materiaal die over een harde ondergrond wordt geplaatst. De blaas hal staat niet vast en is daardoor gemakkelijk te verplaatsen. Een blaas hal is een flinke investering. Clubcoördinator Erika Nordkamp vertelt: ‘Om dit doel te realiseren hopen we veel loten te verkopen tijdens de Grote Clubactie. Vorig jaar hadden wij een mooi bedrag opgehaald maar dit jaar gaan voor een verdubbeling hiervan!’

Iedereen verkoopt loten
Om dit te bereiken heeft BMHV een nieuwe strategie bedacht. Nordkamp vertelt: ‘BMHV is een hechte familieclub waarbij iedereen welkom is. Ieder lid krijgt op zijn eigen niveau training en begeleiding, zodat het talent bij iedereen optimaal wordt benut! Wij vragen aan alle leden om zich in te zetten en loten te verkopen. De club telt in totaal 927 leden en die worden allemaal gestimuleerd loten te verkopen. Zo ook de jeugdleden. 1 of 2 verkochte loten is mooi, maar de potentie van 1 verkoopboekje, maar liefst 100 lootjes, belooft veel goeds! Om dit te bereiken motiveren we ze om weer met de boekjes langs de deuren te gaan, maar ook om loten te verkopen aan ouders en opa’s en oma’s. Die kopen altijd wel een lot, zegt de clubcoördinator.

Superloten verkopen
Dit jaar verkopen dus alle leden loten. De junioren en senioren van BMHV worden gestimuleerd om per team minstens 2 a 3 Superloten te verkopen. Nordkamp vertelt enthousiast: ‘Teams kunnen bijvoorbeeld al 1 Superlot zelf kopen en daarnaast 2 Superloten verkopen aan bedrijven of particulieren. Die krijgen op hun beurt een mooie plek op ons speciaal ontworpen Superlot bord voor de Grote Clubactie. Na de actie organiseren wij voor alle sponsoren een netwerkborrel en de mogelijkheid om deel te nemen aan een keepersclinic of om naar een hockeywedstrijd van BMHV te komen.’

Leden hebben zelf ook een win kans
Om de hockeyleden zo goed mogelijk te inspireren en te motiveren, start BMHV met een feestelijke kick-off op het clubhuis. Per leeftijdsgroep krijgen de hockeyleden uitleg over het ambitieuze doel van de vereniging. Ook krijgen ze tips over hoe ze het beste loten kunnen verkopen. BMHV stelt ook prijzen beschikbaar voor de beste lotenverkoper en teams per doelgroep. Het prijzenpakket bestaat uit o.a. cadeaubonnen voor Lego of Playmobil, teamuitjes zoals watersporten, klimmen in het bos of een bioscoopavondje.

Tip voor andere clubs
BMHV is met hun vernieuwde strategie klaar voor de Grote Clubactie op zaterdag 14 september 2019. Voor andere clubs die dit jaar ook meedoen, heeft Nordkamp nog een goede tip: ‘Het is belangrijk om een doel te bepalen dat ieder lid aanspreekt. Dit stimuleert en motiveert ze om veel loten te verkopen.

Interessant voor jouw vereniging?
Ben jij coördinator van een vereniging en spreekt de Grote Clubactie je aan? Verenigingen kunnen nog steeds deelnemen aan de Grote Clubactie 2019. Voor meer informatie of deelname, kijk op clubactie.nl of bel 013 – 455 28 25. We helpen je graag verder.

Reacties

Cookieinstellingen