Daan Schuurmans Demonen in Singer Laren

Foto: Scenefoto Sanne Peper

Op woensdag 25 september is acteur Daan Schuurmans met de succesvolle voorstelling Demonen te zien in het theater van Singer Laren. Samen met Astrid van Eck (genomineerde Theo d’Or 2019), Rick Paul van Mulligen en Kirsten Mulder vormt hij de topcast van dit moderne huiskamerdrama. De voorstelling is in 2016 lovend ontvangen door de pers en kon rekenen op volle zalen.
De voorstelling van de beroemde Zweedse toneelschrijver Lars Norén, is een vlijmscherp huiskamerdrama. Wat begint als een spontane borrel met de buren, mondt uit in een chaotische avond waarin onderdrukte angsten, fantasieën en frustraties de kop op steken. Demonen gaat over een poging een leven lang samen te blijven en te leven met elkaars ‘demon’; de verlangens waar de personages door bezeten zijn.

Top cast
Dit liefdesduel op het podium vraagt om spel op topniveau. Daan Schuurmans vormt samen met Kirsten Mulder, Rick Paul van Mulligen en Astrid van Eck de gedroomde cast. Voor Rick Paul van Mulligen is Demonen voorlopig de laatste voorstelling bij Toneelgroep Oostpool. Astrid van Eck is dit jaar genomineerd voor de Theo d’Or voor haar rol in Het temmen van de feeks van Toneelschuur Producties. De Theo d’Or is de toneelprijs voor de meest indrukwekkende vrouwelijke dragende rol.

Eigentijdse regie
Marcus Azzini regisseert in een eigentijdse regie het gewaagde Demonen. Met mededogen toont Marcus de menselijke balanceer-act van het samenzijn én jezelf ontplooien als individu. Het eigenzinnige en moderne decor van Wikke van Houwelingen en Marloes van der Hoek is een prachtige aanvulling op de regie. Marcus Azzini regisseerde afgelopen jaren onder andere de succesvoorstellingen Small Town Boy, People, Places & Things en Allemaal mensen.

Demonen is op woensdag 25 september te zien in Singer Laren.
Bestel nu uw kaarten

Reacties