Helpen maakt happy! Vrijwilligers gezocht…

Foto:

Huizenvoorelkaar is een verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een vacature? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan.

Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Deze week staat in het teken van onze nieuwe maatjesmodule. Ben jij op zoek naar een maatje of wil jij zelf maatje worden? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl of neem contact met ons op!

Rolstoel wandelmaatje
Een cliënt van Thea zou graag weer lekker naar buiten willen. Mevrouw zit in een rolstoel en moet dus geduwd worden. Tijdens de wandeling is er voldoende tijd voor een gezellig praatje. Ben jij een vriendelijke vrijwilliger en wandel je liever samen dan alleen?

Terrasje of pannenkoek?
Leonie (67) houdt ervan om naar een terrasje te gaan of ergens een pannenkoek te eten. Maar door een aandoening komt het er de laatste tijd niet meer van. Welke leuke man of vrouw, no-nonsense type, lijkt dat ook een gezellige bezigheid? Leonie woont in Laren.

Heb jij interesse in schilderkunst en yoga?
Tineke (84) heeft een bijzondere vorm van dementie en krijgt daarvoor ondersteuning van professionele zorgverleners. Ze probeert echter nog zoveel mogelijk haar eigen leven te leiden. Ze zou het fijn vinden om een maatje te hebben die af en toe met haar naar een museum of terrasje gaat of een wandeling maakt. Tineke is geschoold in yoga, haptonomie en maakt prachtige schilderijen. Deel jij die interesse, ben je een geduldig persoon en ben je helder en duidelijk in je afspraken? Vrijwilligerscentrale Thuishulp brengt je met haar in contact.

Hasan wil vooruit
Hasan woont al een poosje in Huizen. Hij wil graag wat meer contact maken met leeftijdgenoten. Hij is zelf rond de 30 jaar en houdt van film, muziek en een leuk gesprek. Ook wil hij graag zijn Nederlands verbeteren en Engels leren. Vind jij het leuk maatje van Hasan te worden en hem te helpen zijn doel te bereiken? Vrijwilligerscentrale Thuishulp is het aanspreekpunt voor deze match. Zij helpen je op weg en kunnen je ondersteunen.

Vrijwilligerscentrale Huizenvoorelkaar – [email protected] – 035-5267553 – www.huizenvoorelkaar.nl

Reacties