Nu ook op Woensdagochtend Filmclub ochtenden!

Foto:

FILMHUIS BUSSUM BREIDT AANTAL FILMCLUB OCHTENDEN UITgooisch

In oktober start er een nieuw Filmclub seizoen in Filmhuis Bussum, dit keer ook op de woensdagochtend. Vanwege de grote belangstelling is deze extra ochtend toegevoegd aan het programma, naast de ‘gebruikelijke’ vrijdag- (al vol!) en dinsdagochtend. Deelname aan de Filmclub betekent in de periode van oktober tot en met mei maandelijks, dus acht keer, genieten van een bijzondere en exclusieve voorpremière, iedere keer voorafgegaan door een inleiding. De Filmclub ochtenden beginnen om 9.30 uur met een drankje in het café van Filmhuis Bussum. Om 10.00 uur start de inleiding met aansluitend de film.

De vrijdagochtenden zijn al vol, maar voor de dinsdagochtend (start 15 oktober) en woensdagochtend (start 16 oktober) zijn nog plaatsen beschikbaar. Lid worden van de Filmclub kost € 81,50; Vrienden van Filmhuis Bussum betalen € 74,00. Aanmelden kan door een mail met uw NAW-gegevens en de ochtend van uw voorkeur te sturen aan [email protected]

Meer informatie over de filmclub is te vinden op de programmapagina van de website van Filmhuis Bussum.

Filmhuis Bussum is gevestigd aan de Brediusweg 1, midden in het centrum van Bussum. Doel van Filmhuis Bussum is films te vertonen met een artistieke en/of culturele waarde en films die te weinig aan bod komen in het commerciële circuit. In 2018 trok het Filmhuis ruim 63.000 bezoekers.

Reacties