Paranormale Voorspellingen … en wat komt daar dan van uit…

Foto:

Afgelopen vrijdag 4 oktober werd het tweede boek van Thomas Woolthuis ´Paranormale Voorspellingen …en wat komt daar dan van uit?´ gepresenteerd.

Viola Holt, oud-televisiepresentatrice en vriendin van Thomas, opende de boekpresentatie door te vertellen hoe ze Thomas ontmoette en hoe hij later haar Reiki Master werd. Nadat Woolthuis zelf vertelde over de totstandkoming van het boek, overhandigde hij het eerste exemplaar van het boek aan Ton en Hanny Veerkamp (Bekend als ´De Veerkampjes´ uit televisieprogramma ´Man bijt hond´)
In het boek neemt Woolthuis, de lezer mee langs allerlei ludieke en interessante voorvallen en situaties die met zijn visie op helderziendheid te maken hebben. Ook deed hij eerder paranormale voorspellingen vanaf 2015 tot en mét 2070. Maar kritisch als hij is, benoemt hij ook stellig waar hij dingen in het verleden verkeerd zag.
In zijn vriendenkring begeven zich veel bekende Nederlanders, waaronder Hans Klok, Henk Bres, De Veerkampjes, Nicole des Bouvrie, Ben Cramer en Jelka van Houten, die hij allen in zijn nieuwe boek bevraagt naar hun spirituele ervaringen. Uitspraken als: “Ik was danseres in Parijs” door Tineke de Nooij, “Zal ik jouw handen eens lezen” door Jelka van Houten en “Denk je dat jij Nostradamus bent?” door Viola Holt illustreren dit boek.
Het boek ‘paranormale voorspellingen …en wat komt daar dan van uit?’ is verkrijgbaar bij de betere boekhandel of rechtstreeks te bestellen via Thomas Woolthuis op zijn website: www.sammasaya.com

Reacties