A Touch of Engels wordt vervolgd met Bas de Graaf!

Op de foto van links naar rechts: Christien, Astrid en Bas.
Foto: GooischNieuws

Muisstil was het in De Boerderij…Astrid vertelde over haar inspiraties, reizen en gebeurtenissen en hoe dit met een penseel op het doek tot uitdrukking is gekomen. Een reis door haar leven met bijzondere gebeurtenissen. Een kleurrijk palet met dieren met soms in linkshandig spiegelschrift geschreven teksten.
Hoe een verlies werd omgezet in winst en haar ietwat sombere jonge jeugd bij de nonnen een mysterieus gekleurd doek bracht.

Vervolgens kwam het Papageno Huis op het podium en op een unieke manier vertelde één van de bewoners Bas de Graaf over zijn schilderij van een chocolade taart met kersen jam of was het toch aardbeien jam. Hij was eerst alleen aan het tekenen maar nu helemaal verslingerd aan het schilderen.
Ook werken van andere bewoners werden trots getoond door hem en samen met Maja Boot vertelde hij dat er een schilder klas is en dat iedereen welkom is om te komen kijken.
Toen uit het publiek een voor hem wat lastige vraag gesteld werd, verwees hij op een luchtige manier naar directrice Christien Kuysters die daar wel raad mee wist.

Muzikaal werd de avond afgesloten door het Eduardo Blanco International Quartet waarbij de Spaanse trompettist vergezeld door Bassist, Drummer en Pianist al Jazzy de oude boerderij in stijl liet swingen.

Een absolute aanrader is deze kunst en cultuurlocatie, gerund door vrijwilligers.
Te volgen op www.deboerderijhuizen.nl

Reacties