Vanaf 3 december gloednieuw werk in Singer Laren

A matter of perpective, 2018
Foto: Jimi Klein Bruinink

Vanaf dinsdag 3 december is in Singer Laren een gloednieuw kunstwerk van de kunstenaars Martens & Visser te zien: Cosmic View.

Cosmic View

Het is het derde in een serie presentaties onder de naam Window of Opportunity. Hierin worden jonge talentvolle kunstenaars uitgenodigd om speciaal voor het monumentale raam van het theater een werk te maken. De locatie maakt dat het zowel voor bezoekers van Singer Laren als voor voorbijgangers te zien is. Tijdens openingstijden is het kunstwerk zonder museum- of theaterkaartje ‘van dichtbij’ te bezichtigen.

Martens & Visser
Martens & Visser is een samenwerking tussen Michiel Martens en Jetske Visser. In hun werk staan de thema’s beweging en transformatie, geïnspireerd door de natuur, centraal. Het tastbare en het digitale vloeien samen in installaties, sculpturen en objecten.

“Het is alsof Martens en Visser’s werk tussen de werkelijkheid en een denkbeeldige, droomachtige wereld bestaat. Met hun werk suggereren ze een voorbijgaand moment, ongrijpbaar en mogelijk het volgende ogenblik weer verdwenen.” Jan Rudolph de Lorm, museumdirecteur

Window of Opportunity is een samenwerking tussen de Keep an Eye Foundation, Galerie Pouloeuff, DOES ZevenendZes en Singer Laren.

Reacties