Gooisch.Nieuws.NL naar Verwoesting door Passie

Foto:

Afgelopen maandag waren wij bij de lancering van Rob Verlinden’s nieuwe boek: Verwoesting door Passie.

Rob was al eerder hoofdpersoon bij Nicole’s Gooisch Blad lancering van Code Groen(e Afslag) en nu is het hele podium weer voor hem! Na gelauwerd te zijn door goede vriendin en oud collega Myrna Goossen kreeg Rob het woord.

Tijdens zijn passionele speech pakte hij de aandacht van alle aanwezigen. Zijn publiek luisterde ademloos en Rob trakteerde ten slotte alle genodigden op een eigen exemplaar van zijn boek en terwijl iedereen genoot van versnaperingen dook hij ook nog eens voor de camera van Gooische Passie.

Wij van Gooisch.Nieuws.NL willen u graag attenderen op dit Sinterklaas geschenk.

Verkrijgbaar bij de betere boekwinkel en voor meer info: [email protected]

Reacties