Symposium ‘Afscheid van een huisdier’ zaterdag 30 november Baarn

Foto:

Op zaterdag 30 november 2019 organiseert het Platform als een huisdier doodgaat een symposium over het onderwerp ‘afscheid van een huisdier’. Op de prachtige locatie Het Groene Paviljoen, bij Bomencentrum Nederland in Baarn, zal door middel van lezingen en stands informatie worden gegeven over alle aspecten die te maken hebben met afscheid van een huisdier.

Het symposium is bewust opgezet voor diereigenaren en dierprofessionals samen. Het maakt niet uit in welke hoedanigheid u met dit onderwerp te maken krijgt. Het is goed om te weten wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is op het gebied van afscheid.

Programma van de middag:

13.00 – 17.00 u mogelijkheid om de informatiemarkt te bezoeken.

13.30 – 14.30 u lezing voor dierprofessionals door Nienke Endenburg, GZ psycholoog*

14.30 – 15.00 u wachtruimte inrichting door Sfeervollewachtruimte.nl

15:00 – 16.00 u lezing voor diereigenaren door Evelien van der Waa, dierenarts

16.00 – 17.00 u mogelijkheid om de informatiemarkt te bezoeken

17.00 u Einde

Toegang: € 2,50

U bent van harte welkom, Sandra de Hart

Reacties