Inzamelen huishoudelijk afval rond oud en nieuw ook bij u!

Foto: GAD Gooi en Vechtstreek / Larisa Landré

De inzameling van het huishoudelijk afval van 1 januari 2020 (nieuwjaarsdag) vindt plaats op donderdag 2 januari.
Omdat op deze dag door een aantal wagens in meerdere wijken wordt ingezameld, kan het voorkomen dat het later wordt dan u gewend bent, dit kan oplopen tot 21.00 uur.

Wij verzoeken u hiermee rekening te houden en auto’s zo te parkeren dat de containers zichtbaar en bereikbaar blijven voor onze medewerkers.

Denkt u eraan dat de container op de ophaaldag vóór 7.30 uur aan de weg staat, of de avond ervoor vanaf 20.00 uur. De wagens zamelen vanaf 7.30 uur het afval in.

Gewijzigde openingstijden scheidingsstations en sluiting met feestdagen

Op 24 en 31 december sluiten de scheidingsstations om 15.00 uur evenals het kantoor van de GAD Op nieuwjaarsdag zijn de scheidingsstations en het kantoor van de GAD gesloten.

Kerstbomeninzameling

Omdat de kerstbomen worden verwerkt tot biomassa en compost kunnen alleen kerstbomen worden meegenomen zonder lampjes, versiering, pot of houten kruis. Zorgt u ervoor dat de kerstboom voor 7.30 uur aan de weg ligt?

Maandag 6 en 13 januari Gooise Meren en Hilversumse Meent
Dinsdag 7 en 14 januari Hilversum
Woensdag 8 en 15 januari Huizen en Blaricummermeent
Donderdag 9 en 16 januari Laren en Blaricum inclusief Bijvanck
Vrijdag 10 en 17 januari Wijdemeren en Weesp

In Muiden en Muiderberg regelt de gemeente zelf de inzameling.

Uw persoonlijke inzamelkalender 2020 vindt u op de website www.gad.nl: u hoeft alleen uw postcode en huisnummer in te vullen. Of bel de klantenservice: 035 6991 888.

Download de gratis GAD inzamelkalender app op uw telefoon of tablet. Hier vindt u uw persoonlijke inzamelschema, de afvalwegwijzer en kunt u instellen dat u een melding ontvangt wanneer u welke bak aan de weg moet zetten. Heel handig.

Reacties