Gratis taxatie dag 18 februari in Hilversum.

Ook oud muntgeld kunt u laten taxeren
Foto:

Voor munten, bankbiljetten, oude ansichtkaarten, goud, zilver en sieraden.

Die lade met wat oude sieraden en goud, is dat nog wat waard? Waar zijn de munten van pa eigenlijk gebleven? Moesten die biljetten niet ingeleverd worden bij de bank? En zijn die ansichtkaarten bestemd voor het oud papier, of… Herkenbaar?

U bent niet de enige met vragen over een verzameling munten, papiergeld, oude ansichtkaarten, gouden sieraden of oud zilver. Vaak gekregen van familie, vrienden of zelf verzameld. Het ligt er al jaren maar wat is het eigenlijk waard?

Om die vraag te beantwoorden, houdt Heritage Auctions Europe in Hilversum een GRATIS TAXATIEDAG op dinsdag 18 februari. Wie deze dag zijn of haar verzameling deskundig wil laten beoordelen, kan zonder afspraak tussen 12.00 en 16.00 uur terecht in de Bibliotheek Hilversum, ’s-Gravelandseweg 55, Hilversum.

Kom langs en wie weet blijkt u de eigenaar te zijn van een kostbaar stuk!

Voor meer inlichtingen 030-6063944.

Reacties